Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рецепт n° W2-оригінальний рецепт від Callebaut®, який завоював популярність серед багатьох шефів. Цей шоколад можна по-справжньому назвати бельгійським, оскільки в його склад входить молоко, отримане від корів, що пасуться на бельгійських луках, і цукор з місцевого цукрового буряка.
У нього чудовий гармонійний смак з яскраво вираженими нотками молока, вершків, карамелі і ванілі.
W2 можна поєднувати з різноманітними інгредієнтами і смаками: від кислих до гірких, від спецій до трав, від фруктів до пива.
Цей шоколад відрізняється середньою в'язкістю і є універсальним. У складі шоколадних батончиків або порожнистих фігур він здивує вас своїм приголомшливим атласним блиском і хрусткою текстурою. Він є відмінною смако-ароматичною добавкою для мусів, кремів, морозива, напоїв, соусів і т. д.
Какао боби: зроблено з сорту какао бобів в основному Форастеро із Західної Африки.
Заводська упаковка | 0.4 кг |
Виробник | Callebaut |
Плинність (в'язкість) | ●●●○○ |
У вигляді | Каллети |
Вид шоколаду | Білий |
Зміст какао-продуктів,% | 28 |
Термостабільність | Не термостабільний |