Кількість
|
Вартість
|
||
|
Білий шоколад 29% у калетах (дисках) розміром 22мм, від виробництва “Cocoa & Chocolate” (Бельгія) корпорації Cargill.
Мінімальна кількість какао – продуктів – 29%, вміст жиру – 35%.
Шоколад виготовлений з якісних какао бобів, зібраний на плантаціях Кот-д’Івуар, без застосування пальмових жирів.
Для подальшого використання в кондитерських цілях необхідно темперувати.
Білий шоколад від Cargill має яскраво виражений смак свіжого молока, володіє дуже гармонійним ароматом. Гарно відчувається невимушений і в той же час багатий вершковий смак.
Термін придатності |
18 місяців |
---|---|
Зберігання |
В сухому прохолодному місці при температурі 10-20°C, відносній вологості < 60%. Без потрапляння специфічних запахів та прямих сонячних променів. |