Кількість
|
Вартість
|
||
|
Білий шоколад у формі дисків преміум-класу, для виробництва якого використовуються добірні сорти какао-бобів і високоякісне какао-масло, які надають продукту неповторний, ексклюзивний пряно-карамельний смак та аромат. Ідеально підходить для моделювання фігур і створення вишуканих цукерок. Має високу плинність, що дозволяє отримати більш тонку оболонку корпусних виробів з хрускотом.
Спосіб використання: необхідну кількість шоколаду розігрійте на водяній бані при температурі 45° C або в мікрохвильовій печі. Темперувати і використовувати при температурі 28-30° C.
Текучість - 5 крапель
Вміст какао продуктів - 34%.
Жирів - 40-42%.
Сухого молока - 26,5%.
Цукрози - 38%.
Склад: цукор, какао масло, молоко сухе незбиране, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний екстракт ванілі.
Виробник- IRCA
Країна походження - Італія.