Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бордюрна ацетатна стрічка 8 см 75 МКМ. Ацетатна або бортова стрічка - це один із найкорисніших інструментів при складанні тортів. Це прозора плівка різних розмірів.
Вона використовується для збирання тортів, а також створення декорацій із шоколаду.
За допомогою ацетатної стрічки ви зможете отримати:
Рівні бічні поверхні біля тортів із м'якими текстурами;
Легке вилучення кондитерського виробу з форми;
Якісне транспортування десерту.
У використанні плівка дуже проста: необхідно встановити стрічку вздовж порожньої форми, заповніть її тестом, і після застигання витягти десерт з форми і зняти стрічку.
За допомогою такої плівки можна також формувати желе та муси. Також за допомогою такої плівки можна створювати оригінальні візерунки із шоколаду. За допомогою кондитерського мішка або шприца необхідно нанести шоколад у вигляді візерунка на ацетатну стрічку. Якщо декор потрібен об'ємний, то стрічку можна трохи зігнути. Після висихання шоколадний декор дуже легко відокремлюється від стрічки, виглядає ідеально рівним і глянсовим.
Матеріал з якого виготовлена плівка не виділяє токсичних речовин, і негативно впливає на продукти.
Довжина: 3 м, висота: 8 см, товщина 75 мкм.