Кількість
|
Вартість
|
||
|
Білий кристалічний порошок з чистим солодким смаком, добре розчинний у воді. Використовується при виготовленні морозива, заморожених десертів, кондитерських і хлібобулочних виробів (торти, бісквіти, цукерки, печиво, праліне, вафлі, хліб).
Декстроза має коефіцієнт солодкості – 30 (звичайний цукор – 100)
– ідеально підходить для зниження солодкості;
– запобігає кристалізації кремах;
– зменшує середні розміри цукрових кристалів і забезпечує гнучкість, яка може бути корисна в заготовках, наприклад, в помадці (цукор для глазурі);
– створює ефект прохолоди (тільки моногідрат);
– знижує показник активності води;
– володіє гігроскопічністю;
Реальний вигляд продукту може відрізнятися від зображення на сайті.
Матеріал: цукор
Колір: білий
Вага оригінального мішку: 10 кг
Фасування по 500 г в плотний ЗІП пакет
Упаковка: мішок
Термін придатності: 18 міс.
Країна походження: Італія