Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фісташка подрібнена (крихта)
У багатьох професійних кулінарів на столі присутня подрібнена фісташка. Саме завдяки такому інгредієнту їм вдається створювати оригінальні і неповторні десерти, які так подобаються гурманам в усьому світі. До пори до часу фісташка подрібнена була навіть секретним компонентом, надаючи страві ні з чим незрівняний смак. І ніхто не міг зрозуміти, в чому ж загадка, чому той чи інший десерт такий особливий? Але тепер завіса таємниці прочинені, і будь-яка домогосподарка може використовувати даний інгредієнт для приготування десертів. Ну а кондитери, які печуть торти, тістечка та інші десерти, давно вже зрозуміли, що фісташка крихта покращує не тільки смак страви, але і її естетичні якості.
Чим корисна крихта?
Ядро фісташки містить велику кількість марганцю, міді і фосфору, а також калій і магній. Відносно вітамінів фісташки багаті вітамінами групи В, особливо В6. ... Фісташки цінуються і за їх антиоксидантні якості, які забезпечуються фенольними сполуками і змістом вітаміну Е.
Що потрібно знати про товар?
- Фісташкова крихта містить:
Жирів - 16,4 г
Білків - 20,8 г
Вуглеводів - 51,6 г
- Енергетична цінність (калорійність): в 100г продукту - 642 ккал
- Склад: ядро фісташки
- Термін зберігання: не більш 6-ти місяців від дати виготовлення.
- Умови зберігання: зберігати в чистому, сухому, добре провітрюваному, прохолодному приміщенні при температурі не вище 18 ͦ С і відносній вологості не більше 75%, без сторонніх запахів
- Країна походження продукту: Україна
Застосування
Використовувати фісташкову крихту прийнято для наступних цілей:
• В якості прикраси страви, наприклад, для посипання тортів і інших десертів. Смарагдовий, насичений колір горіха робить його прекрасним, а головне, натуральним декором, позбавляє від необхідності додавати зелені барвники;
• Для додання десертів приємний горіховий смак. В першу чергу, подрібнену фісташку використовувати можна для приготування традиційних східних солодощів, перш за все, пахлави.
Любителі фісташки , морозива особливо, оцінять представлений продукт. Ділимося рецептом смачного морозива: візьміть пломбір, полийте фруктовим сиропом і посипте зеленою фісташкою подрібненою, а також рожевими шоколадними чіпсами, які теж можна купити у нас. Смачно і красиво, і буде, чим здивувати гостей!
Ще одна сфера застосування представленого інгредієнта - сіроідні десерти. Поки що в Україні мало хто цікавиться такою кухнею, але її прихильників стає з кожним роком все більше. Головним чином тому, що ці десерти відрізняються натуральністю, вони більш корисні і безпечні.