Графік роботи:

Пн-Пт з 9:00 до 16:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Фруктовий пектин NH SOSA 25 г

Артикул 1745589631
Немає в наявності
94.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

ФРУКТОВИЙ ПЕКТИН NH SOSA

Дозування: 10 г /кг для джемів, 20 г /кг для щільних десертів

Застосування: Змішати з цукром, додати лимонну кислоту, внести в попередньо підігріту желіруемую масу, нагріти до 105ºc і остудити.

Увага: Активується виключно в кислотному середовищі. Повільне желювання. Остаточний ефект досягається протягом 24 годин.

Склад: Пектин амидований, дифосфат двозамінний, декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат. Містить желатин і натуральні інгредієнти, які мають високу здатність до поглинання молекул води і не допускають їх відділення.

Пектин являє собою полісахарид, отриманий з клітинних стінок рослин. Пектин-це речовина, яка є санітаром організму людини, подібно пилососу воно всмоктує в себе всі шкідливі частинки і дозволяє організму продовжувати повноцінно функціонувати.

У харчовому виробництві найбільш використовуваними є 2 типи пектину:

- високий метоксил (HM) - використовується в більшості рецептів варення і желе. Застосовують зазвичай у виробництві мармеладів, зефіру, консервованої продукції для того, щоб він дійсно добре спрацював і загустив масу, потрібна велика кількість цукру і кислоти. Пектин HM є термічно оборотним, тобто загущені маси на його основі можна розплавляти і використовувати повторно.

- низький метоксил (LM) - Замість використання цукру і кислоти для стимуляції гелеутворення даний пектин добре працює тільки в кальційсодержащей і лужному середовищі. Він використовується в глазурях, термостабільних начинках, для виробництва молочних продуктів. При затвердінні перешкоджає кристалізації цукру. Він не є термічно оборотним.

 

Але є і третій тип пектину - NH пектин, це пектин більш широкого застосування: в складі джемів, в тому числі і низькокалорійних, фруктових наповнювачів для йогуртів, варення, кондитерських виробів. Пектин NH має масу переваг, і може виступати гелеутримувачем, стабілізатором, загусником, влагоудерживающим агентом, освітлювачем. Такий пектин додається при виготовленні глазурі, желе, соусів, зефіру, використовується для створення оригінального морозива, прошарків для тортів і різноманітних начинок для цукерок, для десертів і йогуртів. Така "багатопрофільність" робить його незамінним інгредієнтом для кондитерів.

 

Пектин NH є термообробним продуктом - при нагріванні він розчиняється до рідкої консистенції, а при охолодженні – застигає разом з масою, в яку він введений. Завдяки даним властивостям пектин NH ідеально підходить для десертних соусів, желеподібних покриттів і желе.

 

Пектин NH володіє нейтральною кислотністю, що дозволяє використовувати його крім фруктового середовища використовувати в роботі з молочними продуктами, наприклад для приготування молочного желе, популярного десерту Панакота та іншого.

 

Пектин NH відмінно комбінується з іншими загусниками. Спробуйте "пограти" з текстурою загущаемой маси, перетворюючи його або в соус, або в желе. Адже оборотність пектину тому сприяє якнайкраще!. Разом з агаром пектин дасть хрустку і ламку субстанцію; з желатином - тягучу, гумову.

 

Рекомендоване дозування: приблизно 10 г /кг маси. Рекомендація виробника - від 0,8 до 2%.

 

Пектин не розчиняється в розчинах з вмістом сухих речовин більше 30 %.

Рекомендації до застосування:

 

Пектин потрібно попередньо змішати з невеликою кількістю цукру або цукрової пудри і вводити в попередньо нагріту до 50 градусів за шкалою Цельсія желіруемую масу. Обов'язково виконання цієї умови-в такому випадку пектин рівномірно розподілиться в суміші, а не утворює грудки і втратить частину желирующей сили. Масу обов'язково довести до кипіння, постійно помішуючи, так як пектин починає діяти при температурі не нижче 100 градусів за шкалою Цельсія. Кип'ятити не більше 15-30 секунд, після чого зняти з плити і остудити.

Виробник SOSA ingredients

Заводська упаковка 0,5 кг

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Нова пошта

  •  (від 55 грн, термін 1-3 дні в залежності від вашого місця знаходження. Всі відправки з міста Запоріжжя)

Кур’єром Нової пошти

  • (від 90 грн, термін 1-3 дні в залежності від вашого місця знаходження. Всі відправки з міста Запоріжжя)

Укрпошта Стандарт до відділення     

  • (від 38 грн, термін від 2-х днів в залежності від вашого місця знаходження. Всі відправки з міста Запоріжжя)

Укрпошта Експрес до відділення

  • (від 35 грн, термін від 2-х днів в залежності від вашого місця знаходження. Всі відправки з міста Запоріжжя)

Укрпошта Експрес кур'єром

  • (від 70 грн, термін від 2-х днів в залежності від вашого місця знаходження. Всі відправки з міста Запоріжжя)

Самовивіз   

  • Безкоштовно, забрати можна З 09:00 до 16:00 з Пн по Пт, м. Запоріжжя, Гоголя 163, Магазин Zefirka Shop.

 

  • Оплата за реквізитами (Монобанк)

Отримувач

ФОП Шпак Анна Олександрівна

IBAN

UA283220010000026005330156378

ІПН/ЄДРПОУ

3830802865

Акціонерне товариство

УНІВЕРСАЛ БАНК

*в інших банках може не підтягувати, в такому випадку, данні вручну вводите

- Призначення платежу (Оплата за товар, Прізвище замовника)

 

  • Безготівковий розрахунок (для ФОП, ЮО, ТОВ)

Отримувач

ФОП Шпак Анна Олександрівна

IBAN

UA053133990000026000020208067

ІПН/ЄДРПОУ

3830802865

Назва банку: Запорiзьке РУ АТ КБ "ПриватБанк"

*в інших банках може не підтягувати, в такому випадку, данні вручну вводите

- Призначення платежу (Оплата за товар, Прізвище замовника                       

  • Онлайн-оплата банківською карткою (WayForPay)
  • Післяплата від Нової пошти  

За попередньою передплатою 200 грн, мінімальне замовленя від 700 грн

  • PayPal (для оплати з закордону)

 

 

Повернення та обмін 

 

Відповідно до Закону України  "Про захист прав споживачів" покупець може:

1. Обміняти товар належної якості.

2. Повернути товар належної якості.

3. Повернути або обміняти товар неналежної якості.

 

Який товар підлягає обміну:

1. Товар, у котрого є чек;

2. Товар в оригінальному пакуванні зі збереженими бирками та ярликами, що не був у вжитку;

3. Товар, після купівлі якого не минуло 14 днів.

 

Процедура повернення та обміну товару належної якості:

1. Повідомте про намір повернути оплачений товар;

2. Повідомте № декларації відправленої посилки та № банківської картки для повернення коштів;

3. Після отримання товару протягом трьох робочих днів ми повертаємо Вам гроші або інший товар

 

Процедура повернення товару Неналежної якості:

1. Повідомте про намір повернути оплачений товар;

2. Повідомте № декларації відправленої посилки та № банківської картки для повернення коштів;

3. Після отримання товару протягом трьох робочих днів ми повертаємо Вам гроші або інший товар

Всі послуги перевізників або комісії, переказ коштів проходять за наш рахунок.

 

Обмін і повернення товару здійснюється через Нову пошту або Укрпошту так само за фізичною адресою - ВКАЗАТИ ВАШУ АДРЕСУ
 

Повернення коштів здійснюється після отримання товару.

Повернення коштів здійснюється на карту або грошовим переказом у відділення Нової пошти або Укрпошти.

Повернення коштів здійснюється протягом 3 днів з моменту отримання посилки на відділенні Нової пошти або Укрпошти продавцем.

 


 









  •  

Ми з радістю допоможемо вам у виборі товару, ви можете звертатись до нас в інстаграм @zefirka.zp.ua або за телефоном +380 (73) 601-73-70

Вгору