Кількість
|
Вартість
|
||
|
Callebaut є бельгійським виробником якісного шоколаду Couverture. Такий шоколад містить більш високий відсоток какао-олії та має широке вживання серед гурманів та кулінарних професіоналів.
При виробництві шоколаду Callebaut застосовується оригінальна техніка обсмажування цілого какао-бобу, замість обсмажування ядра. Такий спосіб дозволяє зберегти всі смаки та ароматичні олії в оболонці та повністю вивільнити їх вже в шоколаді.
Ніжний і добре збалансований чорний бельгійський шоколад, Callebaut №70-30-44.
Зміст: какао 70.3%
Плинність: ●●●●○○
Склад: какао-маса; цукор; какао-порошок зі зниженим вмістом жиру; емульгатор: соєвий лецитин; натуральний ароматизатор ваніль.
Оригінальне пакування 10 кг.