Кількість
|
Вартість
|
||
|
Глюкозний СИРОП (патока карамельна) з кукурудзи.
ВИРОБНИК: ЗАТ "Інтеркорн ПРОСЕССІНГ Індастрі", Україна
ПРИЗНАЧЕННЯ: широко використовується в харчовій промисловості як замінник цукру
Дозування: згідно рецептури
Характеристика: однорідна в'язка рідина від безбарвного до жовтого кольору, має солодкий смак, властивий даному продукту. Консистенція багато в чому залежить від температури, при якій зберігається сироп.
Масова частка сухих речовин становить не менше 75,0%, масова частка глюкози становить не менше 15,0%,
Калорійність 100 г продукту -279,6 ккал.
Застосування: для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, морозива,десертів, карамелі, йогуртів, для виробництва консервів з ягід і плодів, для виготовлення безалкогольних напоїв.
Перевага: уповільнює процес черствіння хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, подовжуючи їх термін зберігання, затримує кристалізацію сахарози, підсилює аромат і зберігає забарвлення фруктів в процесі консервування, має велику біологічну цінність в порівнянні з цукром.