Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мікріо - 100% какао-масло у вигляді порошку. Справжня революція для темперування! Усього лише 2% Мікріо, додані в розтоплений шоколад, відокремлюють необхідну кількість стабільних кристалів для отримання шоколаду потрібної прекристалізації. Більш того, завдяки додатковому вмісту какао-олії шоколад отримує додатковий блиск та відмінну текстуру. Може використовуватись для смаження. За рахунок високої температури задимлення не привносить сторонніх присмаків обсмажені продукти. Barry Callebaut представляє свою нову розробку – екологічно чисту олію какао, обсмажування на основі якої надає не тільки фантастично апетитного вигляду, але й дозволяє продукту зберігати свої корисні властивості. На сучасній кухні цей продукт стає чудовою альтернативою традиційним рослинним і тваринним маслам. Крім того, Мікріо використовується дуже економічно та значно знижує ціну страви! Всього 1-2 грами потрібно для смаження стейку, при цьому вам гарантований відмінний результат: відмінний соковитий смак та аромат! При жарінні з Мікріо виходить апетитна бронзова скоринка, перед якою не здатний встояти жоден гурман. Відмінний результат ви отримаєте і для овочів, риби, навіть для продуктів з ніжною текстурою, таких як морський гребінець, сибас. Продукт є низькокалорійним і містить багато антиоксидантів, знижує калорійність страв на 50-70% порівняно з використанням традиційних масел. Зміст: жир 100% Енергетична цінність: 900 Ккал Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: - білки 0,0 г - жири 100 г - вуглеводи 0,0 г Термін придатності до споживання: 12 місяців Зберігання: слід зберігати в чистому, сухому (відносна) вологість трохи більше 70 %) місці без запаху. Температура зберігання: 12-20 °C Країна виробник: Швейцарія