Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао порошок алкалізований Cargill Gerkens DB82, 10-12%, Нідерланди
Порошок какао теплого червоно-коричневого кольору зі зниженим вмістом жирів. Процес алалізації дозволяє зробити відтінок какао насиченим, а смак м'яким, ніжним та більш вишуканим. Крім того, алкалізований порошок какао набагато легше розчиняється у рідинах, не утворюючи залишку. Для приготування напою немає потреби його варити – достатньо залити теплим молоком, можна навіть холодною водою.
Використовуйте какао для виготовлення та декору ексклюзивних десертів. При додаванні в тісто соду в рецепті слід замінити розпушувачем. 100% натуральний продукт.
Оригінальна упаковка 25 кг
Какао порошок використовують при виготовленні:
бісквітів;
печива;
кремів;
морозива;
глазурі;
шоколадних трюфелів;
гарячі напої.