Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао-порошок з низьким вмістом жиру з менш ніж 1% какао-масла, pH 7,6 - 8,2. Він ідеально підходить для низькокалорійних страв і рецептів газованої випічки, наприклад макаронс і безе. Підходить для : випічки, напоїв, кондитерських виробів, кремів, морозива. Завдяки дуже низькому вмісту какао-масла знижується ризик розпускання жиру в покриттях і спредах. Вміст: 100% какао-порошок алкалізований Енергетична цінність: 241 Ккал Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: - білки 25,4 г - жири 1,0 г - вуглеводи 11,7 г Термін придатності: 24 місяці Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху. Температура зберігання: 12 - 20 °C Країна виробник: Франція