Кількість
|
Вартість
|
||
|
Порошок какао алкалізований жирністю 10-12%, pH 7,6-8,2 з насиченим коричневим кольором, без добавок і домішок, має приємний аромат. Підходить для : випічки, гарячих напоїв, кондитерських виробів, кремів, морозива. Процес алкализации дозволяє зробити відтінок какао насиченим, а смак м'яким, ніжним і більш вишуканим. Крім того, алкалізований порошок какао набагато легше розчиняється у рідинах, не утворюючи залишку. Вміст: 100% какао-порошок алкалізований Енергетична цінність: 292 Ккал Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: - білки 21,6 г - жири 11,0 г - вуглеводи 9,1 г Термін придатності: 24 місяці Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху. Температура зберігання: 12 - 20 °C Країна виробник: Бельгія