Кількість
|
Вартість
|
||
|
Глазур біла Master Martini "Caribe Bianco".
Замінник білого шоколаду. Лауринова кондитерська глазур у формі дисків.
НЕ вимагає темперування.
Склад: цукор, повністю гідрогенізовані рослинні жири (пальмоядрові), сухе знежирене молоко (8%), лактоза, емульгатор Е322 (соняшниковий лецитин), ароматизатор.
Харчова цінність на 100 гр.: білки - 2,7 гр., жири - 35,0 гр., вуглеводи - 61,0 гр.
Енергетична цінність на 100 гр.: 570 кКал/ 2378 кДж.
Термін придатності: 12 місяців.
Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище +20°С і відносній вологості повітря не більше 70%.
Країна-виробник: Італія.
Шоколадна глазур використовується в солодких виробах навіть частіше, ніж сам шоколад.
1. По-перше, вона коштує менше, ніж шоколад, більш економічна у використанні.
2. По-друге, її простіше зробити самостійно.
3. По-третє, з нею легше працювати, ніж з шоколадом, оскільки немає необхідності темперувати.
4. Глазур'ю покривають печиво, еклери, торти і безліч інших кондитерських виробів.
Шоколадна глазур може бути темною, світлою (білої) або молочної.
Світла (біла) шоколадна глазур промислового виробництва зроблена на основі цукру, масла і молока.
Молочна шоколадна глазур при тому ж складі має ще какао.
Темна шоколадна глазур, як і молочна, містить какао, тільки в більшій кількості.
Дропси (краплі) глазурі забезпечують зручність її використання при термічному впливі. Уникайте повторного нагрівання і охолодження.