Кількість
|
Вартість
|
||
|
Біла глазур у калетах (дисках) розміром 10-15 мм., від виробництва “Cocoa & Chocolate” (Бельгія) корпорації Cargill.
Має підвищену температуру плавлення на відміну від натурального шоколаду, а також не потребує темперування, добре підходить для покриття кондитерських виробів, виливки фігурок
Склад |
цукор, рослинні жири (пальмовий (повністю гідрогенізований), пальмовий, кокосовий), суха сироватка (МОЛОКО), лактоза (МОЛОКО), емульгатор (E492, E322 (СОЯ)), ароматизатор. |
---|---|
Енергетична цінність у 100 г продукту |
585 ккал |
Форма |
Дропси, розміром 22 мм |
Бренд |
Cargill |
Країна виробник |
Бельгія
|
Оригінальне фасування |
20 кг |
---|---|
Термін придатності |
18 місяців |
Зберігання |
В сухому прохолодному місці при температурі 10-20°C, відносній вологості < 60%. Без потрапляння специфічних запахів та прямих сонячних променів. |