Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молочний шоколад кондитерський S21 містить менше какао-олії, ніж у класичному рецепті, що робить його менш поточним. Шоколад має збалансований вершково-молочний смак із нотками ванілі. Завдяки менш плинній текстурі він ідеально підходить для ліплення та моделювання фігур. Цей шоколад також підходить для створення ганашів, начинок, кремів та мусів.
Бельгійський шоколад Callebaut – це високоякісний продукт, виготовлений виключно із натуральних інгредієнтів. До його складу входять: какао-боби добірних сортів, натуральна олія какао, цукор, сухе молоко та натуральна ваніль.
Прекрасне співвідношення ціни та якості в бельгійському молочному шоколаді Barry Callebaut. Має приємний вершковий смак і чудово підходить для використання в ганаші, виливки форм.
Умови та термін зберігання:
Зберігати 18 місяців від дня виготовлення в сухому прохолодному місці.
Заводська упаковка 10 кг
Виробник Callebaut
Плинність (в'язкість) ●●○○○
У вигляді Каллеті
Вид шоколаду Молочний
Зміст какао-продуктів, % 31.6
Термостабільність Не термостабільний