Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сухе молоко Сто пудів - дрібно розпилений сухий порошок білого кольору зі світлим кремовим відтінком, який виготовляється зі звичайного пастеризованого молока способом згущення та висушування, при цьому зберігаючи властивості свіжого молока.
Сухе молоко має широке застосування у кулінарії. У порівнянні зі звичайним молоком, сухе молоко має тривалий термін зберігання, що є його основною перевагою. Молоко сухе також корисне, як і свіже. Всі цінні компоненти при його виробництві зберігаються. У такому молоці багато корисних мінеральних речовин та понад десяток корисних мікроелементів.
Сухе молоко містить у своєму складі велику кількість жирів. З огляду на це його використовують у рецепті приготування шоколаду, а також для приготування деяких цукерок. Загалом же цей продукт досить широко використовують у харчовій промисловості, так він входить до складу каш, кондитерських виробів, згущеного молока, йогурту, морозива, застосовується для приготування м'ясних виробів та напоїв. Є основним інгредієнтом продуктів дитячого харчування. Спортсмени використовують замість протеїну, тваринники для вирощування молодняку.