Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мигдаль подрібнений (крихта)
Як швидко та легко наділити страву особливим неповторним смаком? Просто додайте в неї мигдаль подрібнений! Завдяки саме цьому прийому шеф-кухарі найсолідніших ресторанів приваблюють відвідувачів до своїх кулінарних шедеврів. Здавалося б, трюк настільки простий, що кожна людина могла б до нього додуматися. Але ні, і таємний компонент довгий час тримався в секреті. Зате на кухні, на столі професhttps://www.dropbox.com/scl/fi/ncvkiury506env0xuqj34/IMG_0172.jpg?rlkey=rv7n2e2cbo826zlvb8tqhxjtb&dl=0йних кулінарів завжди можна було знайти мигдаль подрібнений, купити який пропонує інтернет магазин Nutfarine.
Чим корисна мигдальна крихта?
Мигдаль вважається прекрасним джерелом кальцію, заліза, магнію, фосфору і калію. У ньому багато вітамін групи В (В1, В2, В3, В5, В6, В9), а також токоферолу (вітаміну Е). Мигдаль корисний для серця і судин, так як він містить безліч ненасичених жирів, амінокислот і мінералів.
Що потрібно знати про товар?
- Мигдальна крихта містить:
Жирів – 18,7 г
Білків – 21,4 г
Вуглеводів – 52,5 г
- Енергетична цінність (калорійність): в 100г продукту - 590 ккал
- Склад: очищене ядро мигдалю.
- Термін зберігання: не більш 6-ти місяців від дати виготовлення.
- Умови зберігання: зберігати в чистому, сухому, добре провітрюваному, прохолодному приміщенні при температурі не вище 18 ͦ С і відносній вологості не більше 75%, без сторонніх запахів.
- Країна походження продукту: Україна
Застосування
Це воістину універсальний продукт! Сфера застосування неймовірно широка. Крихта мигдалю підійде для приготування:
• Випічки - як для тіста, так і для прикраси готового десерту;
• Цукерок - ідеальний варіант для начинки;
• Східних солодощів;
• Горіхвої начинки і кремів;
• Як посипання для морозива;
• Курки і рису по східних рецептах.
Більш того, мигдаль подрібнений також може використовуватися для приготування алкогольних настоянок і лікерів - напій отримує благородний горіховий присмак, завдяки чому вигідно відрізняється від інших.
Тому застосування подрібненого мигдалю обмежується виключно фантазією кулінара. Не бійтеся додавати горіх в будь-яку страву, яке потрібно прикрасити або доповнити незабутнім смаком! Головне - використовувати якісний і свіжий продукт.