Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мигдально-фундучне пралине від Callebaut - праліне теплого золотистого кольору з 24% мигдалю та 24% фундуку.
У цьому пралині мигдаль і фундук створюють гармонію, розкриваючи насичені та водночас дуже тонкі аромати горіхів. Має ніжну структуру та кремову консистенцію, м'який аромат фундуку та солодкий смак.
Особливістю бренду є використання лише природних компонентів без синтетичних добавок та барвників. Це стандарт найвищої якості.
Almond & Hazelnut Praline - ідеальна ароматична основа для шоколаття, кулінарів та виробників морозива. Праліне Barry Callebaut є гарантом досконалого десерту, що надає кожному кондитерському шедевру унікальні відтінки смаку та запаху, тому навіть найвідоміші кондитери додають мигдально-фундучне праліне Каллебаут при виготовленні своїх десертів.
Застосування:
Мигдально-фундучне пралине - чудова добавка для приготування кондитерських виробів, для ароматизації морозива, мусів, начинок для цукерок, батончиків та хлібобулочної випічки, ідеально підходить при створенні кремів для тістечок та тортів.
Рекомендуємо поєднувати його з ніжним темним шоколадом або молочним шоколадом, це дозволить праліні розкрити весь свій аромат. Ви отримаєте спокусливий карамельний смак з великою кількістю фруктових та смажених ноток!
Багато гурманів вважають за краще вживати мигдально-фундучне пралине в чистому вигляді, як вишуканий за смаком десерт.
Склад: фундук 24%, мигдаль 24%
Умови зберігання: зберігати у прохолодному місці, щоб уповільнити відділення горіхової олії.
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 250 грам
Виробник: Бельгія