Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пектин NH термооборотний - це харчова добавка (желюючий агент), яка впливає на текстуру і використовується як загусник.
Особливості пектину:
- при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає;
- для роботи достатньо 5 г цукру на 1 г пектину;
- нейтральний гель виходить прозорий, без явного відтінку, не надає смаку і запаху виробу.
Термооборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою десертів, роблячи її рідкою або желеподібною.
Пектин NH можна використовувати як на водній, так і на фруктовій основі.
Рекомендоване дозування: на 100 г рідини – 1-2 грами пектину NH + 5-10 г цукру.
Характеристики продукту:
- розсипчастий порошок кольору слонової кістки;
- Легко розчиняється;
- Термооборотний.
Зберігати суху суміш при температурі не вище 25 ° С і не нижче -15 ° С, вологість не більше 75%. Після розтину щільно закрийте пакет або герметично запакуйте.
Суміш підходить для приготування нейтрального гелю, фруктово-ягідних начинок у торти, цукерки та мусові тістечка.
склад: пірофосфат натрію, фруктоза, фосфат кальцію, пектин.
Об'єм: 100 г.
Термін придатності до споживання: 24 міс.
Виробник: Україна.