Кількість
|
Вартість
|
||
|
Orange Callebaut – шоколад тепло помаранчевого кольору, зроблений на основі білого бельгійського шоколаду Callebaut, поєднує у собі вершково-карамельну насолоду та гірко-солодкий смак та аромат апельсина.
Шоколад випускається у вигляді помаранчевих калетів діаметром 1,5-1,7 см. Вони виготовлені з використанням барвників, що не містять AZO-хімікатів.
особливості:
Шоколад має середній рівень плинності (3 краплі), не термостабільний, тому можна використовувати в найрізноманітніших цілях: розтоплювати, темперувати і охолоджувати, як і наш традиційний білий шоколад.
Застосування:
Відмінно підходить для приготування мусу, крему, ганашу, різних начинок, вершкових соусів; для додавання нових ароматів та кольору при виготовленні порожнистих фігур та праліні.
Використовується для глазурування та декорування кондитерських виробів як у натуральному вигляді, так і в розтопленому.
Рецепт теплого кольорового соусу:
- Нагріти 100г вершків;
- додати в вершки та залишити танути 100г апельсинових Callebaut Callets;
- додати в суміш 20г олії та відразу подати до столу.
Склад: цукор, олія какао 29%, сухе незбиране молоко, лецитин, натуральний апельсиновий ароматизатор, каротин, натуральний аромат ванілі.
Плинність: 3 краплі
Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому місці, захищеному від світла, вологи, запахів при температурі від 15°C до 18°C.
Вага: 2500 грам
Виробник: Callebaut, Бельгія