Кількість
|
Вартість
|
||
|
Свіжий зелений колір і вершковий смак з яскравим фруктовим смаком лимона.
Склад: цукор; какао-масло; сухе незбиране молоко; емульгатор: соєвий лецитин; натуральний ароматизатор лимонний; барвники: Е132, Е100; натуральний ванільний ароматизатор.
Без ГМО.
Шоколад випускається у вигляді помаранчевих калетів діаметром 1,5-1,7 см. Вони виготовлені з використанням барвників, що не містять AZO-хімікатів.
особливості:
Шоколад має середній рівень плинності (3 краплі), не термостабільний, тому можна використовувати в найрізноманітніших цілях: розтоплювати, темперувати і охолоджувати, як і наш традиційний білий шоколад.
Застосування:
Відмінно підходить для приготування мусу, крему, ганашу, різних начинок, вершкових соусів; для додавання нових ароматів та кольору при виготовленні порожнистих фігур та праліні.
Використовується для глазурування та декорування кондитерських виробів як у натуральному вигляді, так і в розтопленому.
Плинність: 3 краплі
Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому місці, захищеному від світла, вологи, запахів при температурі від 15°C до 18°C.
Вага: 500 грам
Виробник: Callebaut, Бельгія