Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколадні Білі диски "Карібе"
Карібе Шоколадні Білі Диски"- матові монетки, шоколад білого кольору, d = 10-15 мм.
Використовується як глазур в розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, і в чистому вигляді, для прикраси.
Як правильно розтопити "Карібе шоколадні диски"?
Для декору - розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t 40C, дати їм охолонути до t 35 С і використовувати.
Упаковка оригінальна: картонна коробка, маса нетто 20 кг.
Глазурі "Карібе шоколадні диски" - які не потребують темперирования, високоякісні глазурі в пластинках з високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів. Чудові для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів.
Одним з переваг "Карібе шоколадні диски" від кондитерської глазурі монолітним шматком, полягає в тому, що глазурі "Мастер Мартіні" відлиті у вигляді дисків, що полегшує процес підготовки глазурі до виробництва, а також:
- Прості й зручні у використанні.
- Мають високими органолептичними показниками.
- Стійкі до окислення.
- Мають не зникають блиск.
- Забезпечують тривале збереження готового продукту.