Кількість
|
Вартість
|
||
|
Карібе Шоколадні Чорні Диски - матові шоколадні монетки чорного кольору, d = 10-15 мм.
Використовується як глазур, в розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, і в чистому вигляді, для прикраси.
Як правильно розтопити "Карібе шоколадні диски"?
Для декору - розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t = 42 оC, дати їм охолонути до t = 35 оС і використовувати.
Лінія "Карібе Глазур"
Глазурі "Карібе шоколадні диски", які не потребують темперирования, високоякісні глазурі в пластинках з високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів.
Чудові для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів.
Одним з переваг "Карібе шоколадні диски" від кондитерської глазурі монолітним шматком, полягає в тому, що глазурі "Мастер Мартіні" відлиті у вигляді дисків, що полегшує процес підготовки глазурі до виробництва, а також:
- Прості й зручні у використанні.
- Мають високими органолептичними показниками.
- Стійкі до окислення.
- Мають не зникають блиск.
- Забезпечують тривале збереження готового продукту.