Кількість
|
Вартість
|
||
|
Харчовий спрей, за допомогою якого створюється ефект оксамиту на поверхні шоколадних виробів, мусів, морозива, семіфредо.
Щоб надати вашим кондитерським виробам оригінальності і привабливості скористайтеся кондитерським спреєм-велюр компанії Ú nic.
Продукт складається з натурального какао-масла підфарбованого безпечними харчовими барвниками і знаходиться в балончику 100 мл під тиском. Таким чином їм дуже легко скористатися. Досить добре збовтати і рівномірно розпорошити місткість балончика на готовий кондитерський виріб. Це додасть виробу приємний оксамитовий відтінок.
Увага: при нанесенні фарби на виріб, воно повинно бути замороженим, а шоколадний велюр італійського виробника Ú nic повинен бути кімнатної температури (20-25 з).
Наносити спрей-велюр необхідно на відстані 20-25 сантиметрів.
Кращого ефекту можна досягти при нанесенні велюру компанії Ú nic на кондитерський виріб безпосередньо в морозильній камері.
Обсяг балончика: 100 мл