Кількість
|
Вартість
|
||
|
Достатньо лише розчинити у теплій воді і одразу ж до замісу.
Якщо робимо хліб довгого визрівання, понад 8 годин, достатньо лише 3%. І заміс тримаємо в холодильнику. Якщо бажаємо швидше, сьогодні на сьогодні, то 5% від кількості борошна і тримаємо в теплі.
15 грам сухої закваски Лієвіто Мадре
380 грам води - розмішала.
Далі борошно 500 грам
Сіль 10 грам - легенько замісила в тій мисці.
Накрила полотенцем.
Через 30 хвилин обминки по принципу конверта. Потягнули один край і до середини, потягнули іншу сторону і до середини, і так з чотирьох кутів.
Накрили знову і стоїть 30 хвилин
Таких підходів має бути три .
Останній раз викладаємо на пергамент і у мисочку височеньку, накриваємо іншою і в холодильнику тримаємо до ранку.
Вранці розігріти духовку до 200 градусів разом з посудом для випікання.
І швидко беремо за папір, і вкладаємо в цю форму.
Випікати 30 хвилин з кришкою 200 градусів, і 30 без кришки на 180 градусів.