Кількість
|
Вартість
|
||
|
Силіконовий молд для ізомальту та шоколаду дає можливість виготовити фігурки та елементи будь-якої складності за короткий час. Підходить для роботи з шоколадом, айсингом та ізомальтом.
Виготовлений із термостійкого харчового силікону. Допускається використання при температурі від -40 до +230°С.
Розмір:
21,5 * 11,5
зірка 5 см
При роботі з шоколадом потрібно дотримуватись кількох правил:
1. Молд повинен бути сухим та чистим.
2. Укладати його необхідно на рівну горизонтальну поверхню і акуратно заповнити фігурку шоколадом, уникаючи утворення бульбашок.
3. Після того, як шоколад застиг, акуратно витягти готовий виріб.
4. Після використання молд слід ретельно вимити та висушити.