Кількість
|
Вартість
|
||
|
Глазур цукрова (біла) використовується для покриття пасок, пряників, печива, кексів та різноманітних кондитерських виробів. |
Характеристики продукту |
Органолептичні характеристики продукту: Пастоподібна маса білого кольору, щільна, солодка, без стороннього смаку та запаху. Харчова цінність 100 г. продукту: білки 0 г., жири 0 г., вуглеводи 89.10 г. Виробник: Laped S.r.l, Італія фасування по 500 г в вакумні пакети |
Технiчнi рекомендацii по використанню |
Наносити можна декількома способами: 1) Звичайним способом Для цього помадку підігрівають до 40-55С на водяній бані, або в мікрохвильовці та Помадка застигає протягом 5-10 хвилин |
2) З додаванням води Для зручної роботи з продуктом в помадку можна додати до 5% води (від загальної маси продукту). Для цього помадку підігрівають до 40-55С на водяній бані, або в мікрохвильовці додають воду кімнатної температури ретельно перемішують та наносять на виріб.
*** Можна додавати і інші кількості води або рослинної олії, в залежності від того, які характеристики ви хочете надати даному продукту. ***Якщо необхідно надати еластичність помадці, щоб було зручно різати/кусати/ломати, додайте рослинну олію та воду. ***Важливо, що при роботі з сахарною помадою Білої FX її не можна перегрівати вище 55С ! |