Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ванільний цукор – це солодкий харчовий продукт, який використовується для ароматизації різноманітних кондитерських виробів. Складається він із цукрового піску (або цукрової пудри) та натуральної ванілі.
При дії високих температур ванільний цукор не втрачає свого смаку та аромату, тому він ідеальний для випікання.
Щоб надати готовому кондитерському виробу тонкий аромат і неповторний смак, ванільний цукор прийнято додавати безпосередньо в основу, тобто в тісто, крем, масу для десертів.
Ванільний цукор - одна з найпоширеніших ароматичних добавок. Його застосовують для приготування різних тортів та пудингів, солодких мусів та цукерок, здоби, молочних страв та різноманітних напоїв.
Ванільний цукор ТМ Dr.Oetker - постійна якість з 1894 року.