Кількість
|
Вартість
|
||
|
Желатин яловичий (халяльний)
Желатин швидкорозчинний підходить для приготування кулінарних та кондитерських виробів. Змішайте 1 частину желатину з 5-6 частинами (як зазначено у рецепті) холодної води, перемішайте і дайте постояти 2 хвилини. Цю желатинову масу необхідно ввести у гарячу заготовку до 80°С.
Не рекомендується нагрівати желюючу масу вище 80°С, щоб уникнути неприємного запаху. Не застосовувати зі свіжими ківі та ананасами, тільки з пастеризованими.
Склад: Желатин.
BLOOM ― 240 (Сила ― 240).
Об'єм: 100 г.
Термін придатності до споживання: 24 міс.
Виробник: IL Bakery, Україна.
Зберігати суху суміш при температурі не вище 25 ° С і не нижче -15 ° С, вологість не більше 75%. Після розтину щільно закрийте пакет або герметично запакуйте.