Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ніжний білий шоколад Callebaut «Velvet» у формі дисків має збалансований смак молока та вершків, з натуральною ваніллю сорту Bourbon. Діаметр 5-10 мм. Вміст какао не менше 32%, молока – 21,9%. Плинність – три краплі. Має невелику в'язкість і відрізняється зниженим вмістом цукру. Асортимент виробів, для яких можна використовувати шоколад Callebaut «Velvet», дуже широкий – це креми для тортів та тістечок (у тому числі мусових), ганаші (для покриття та крему), шоколадні цукерки та фігури. Прекрасно підходить для використання у шоколадному фонтані.
Рекомендації щодо застосування:
Темперування:
Шоколад темперують на мармуровій дошці, оскільки мармур залишається холодним незалежно від зовнішніх температур. При роботі з ним обов'язково використовувати лише чисті та сухі інструменти та посуд. Шоколад розтопити при постійному помішуванні до температури 40°C. Вилити 2/3 на мармурову поверхню для рівномірного охолодження та розподілу шоколадної маси, перемішуючи металевим скребком, дати охолонути до 27-28°C. Зібрати шоколад в ємність з 1/3 шоколаду, що залишилася, і ретельно перемішати до температури 30-32°C. Із шоколадом можна працювати. Для використання у шоколадному фонтані цей сорт потребує розрідження. Для досягнення необхідної консистенції 100 г шоколаду необхідно розбавляти приблизно 10 г какао-олії.
Склад: цукор, олія какао, сухе незбиране молоко, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор: ваніль.
Харчова цінність 100 гр.: білки - 6,1 г.; жири – 40 г.; вуглеводи (у тому числі сахароза) – 51 г. (51 г.)
Енергетична цінність: 589 кКал./2465 кДж.
Заводська упаковка 10 кг
Виробник Callebaut
Плинність (в'язкість) ●●●○○
У вигляді Каллеті
Вид шоколаду Білий
Зміст какао-продуктів, % 33.1
Термостабільність Не термостабільний