Кількість
|
Вартість
|
||
|
Українські харчові барвники преміум якості🇺🇦🏆
В нашому асортименті представлені сухі водорозчинні та жиророзчинні барвники; гелеві барвники; щільні кандуріни та харчові глітери🔝✨
ГЕЛЕВІ ВОДОРОЗЧИННІ БАРВНИКИ
- Виготовлений на натуральній основі та містить не менше 90% натуральних інгредієнтів 🌱
- Витримує термічні дії до 200 градусів, що дозволяє використовувати його в різних видах випічки та карамелі 🔥
- Всі кольори відмінно поєднуються між собою, що дає можливість отримати необмежену кількість відтінків і напівтонів 🌈
- Економічний у витраті завдяки високій концентрації. Має оптимальну гелеву консистенцію, яка дозволяє легко і швидко додати добавку в будь-яку основу, що фарбується, не змінюючи її властивостей (не розріджує, не загущає, не згортається і не випадає в пластівці)🎂
- Яскраві та насичені кольори😍
- Підходить для Професіоналів та Любителей👩🏼🔬
- Мають належні сертифікати якості, шо підтверджують безпечність продукту✅
Рекомендоване дозування:
-
- Для насичених/темних кольорів 5-10 гр барвнику на 100 г продукту
- Для пастельних кольорів 0,5 - 3 гр барвнику на 100 г продукту.
- Максимальне допустиме дозування 25 гр на 100 гр продукту
Зберігання:
-
- Зберігати в темному сухомі місці за температури не вище 25 С та відносної вологості повітря, що не перевищує 60%.
Галузь застосування:
-
- Крем ( барвник можно додавати в будь-який крем який містить вологу, наприклад крем чіз (на вершках/маслі), ганаш з вершковим сиром, заварні крема. Для більш насичених кольорів рекомендуємо барвник додати в крем, добре вимішати, та залишити масу при кімнатній температурі на 15-20 хв. Потім ще раз добре вимішати, та використовувати.)
- Зефір (барвник краще додавати у зефірну масу під час збивання маси або вже в готову масу)
- Мастика ( барвник додаємо по декілька крапель у хорошщ розімʼяту мастику, та вимішуємо)
- Айсинг (барвник додаємо у розведений айсинг та перемішуємо)
- Желе ( барвник можно одразу розчинити у воді, та далі додавати желатин)
- Напої ( барвник додати у рідину, та добре перемішати)
- Бісквіт ( Для бісквіту краще використовувати саме водорозчинний барвник, так як він дасть більшу пігментацію.. Барвник не вигорає в духовій шафі якщо температура не вище 200С°, але з саме з сухими водорозчинними барвниками буде менший розхід та більша пігментація)
Склад:
- Вода, цукор, барвники: Е122, Е102, Е110, Е133, крохмаль картопляний, лимонна кислота Е330, камідь ксантану Е415, калію сорбат Е202.
НЕ ПІДХОДИТЬ ДЛЯ: жиру, шоколаду та мас де водяна частка менше за 60%