Кількість
|
Вартість
|
||
|
Справжня революція для темперування! Всього лише 2% Mycryo®, додані до розтопленого шоколаду, відокремлюють необхідну кількість стабільних кристалів для отримання шоколаду потрібної прекристалізації. Більш того, завдяки додатковому вмісту какао-масла шоколад отримує додатковий блиск і відмінну текстуру.
Може використовуватися для смаження. За рахунок високої температури задимлення не привносить сторонніх присмаків до обсмажуваних продуктів.
Barry Callebaut представляє свою нову розробку - екологічно чисте масло какао, обсмажування на основі якого надає не тільки фантастично апетитний вигляд, але і дозволяє продукту зберігати свої корисні властивості. На сучасній кухні цей продукт стає прекрасною альтернативою традиційних рослинних і тваринних масел.
Крім цього, Mycryo® використовується дуже економічно і значно знижує ціну страви! Всього 1-2 грами потрібно для смаження стейка, при цьому вам гарантований чудовий результат: чудовий соковитий смак і аромат! При смаженні з Mycryo® виходить апетитна бронзова скоринка, перед якою не здатний встояти жоден гурман.
Чудовий результат ви отримаєте і для овочів, риби, навіть для продуктів з ніжною текстурою, таких як морський гребінець, сибасс.
Продукт низькокалорійний і містить багато антиоксидантів, знижує калорійність страв на 50-70% в порівнянні з використанням традиційних масел.
Енергетична цінність: 900 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту:
- білки 0,0 г
- жири 100 г
- вуглеводи 0,0 г
Термін придатності: 12 місяців
Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху.
Температура зберігання: 12 - 20 °C
Країна виробник: Бельгія